Wij helpen u graag met

Silooy Betonboringen & Zaagtechniek

Betonboringen Purmerend

Vrijblijvend

een offerte aanvragen

Gemakkelijk, snel en simpel een offerte aanvragen voor uw project

Een afspraak is een afspraak

Voor betonboringen, zaagwerken, sloopwerken, het zagen en frezen in wanden en vloeren en de aanleg van vloerverwarming in Purmerend, bent u bij Silooy betonboringen aan het juiste adres. Wij zijn werkzaam voor particuliere klanten, bedrijven en scholen.

Door een ruime ervaring met betonboringen en een goede vakkennis kunt u rekenen op een prima eindresultaat. Daarbij beschikken wij over de modernste materialen en houden onze vakkennis voortdurend op peil, om zo op de hoogte te blijven van de laatste technologische ontwikkelingen op ons vakgebied.

Door een ruime ervaring met betonboringen en een goede vakkennis kunt u rekenen op een prima eindresultaat. Daarbij beschikken wij over de modernste materialen en houden onze vakkennis voortdurend op peil, om zo op de hoogte te blijven van de laatste technologische ontwikkelingen op ons vakgebied.

Silooy betonboringen beschikt over de middelen en de capaciteit om zowel kleine als grote projecten aan te pakken. U heeft te maken met een betrouwbaar bedrijf, wat een gevestigde naam in de regio Purmerend is. Bij ons geldt: ‘afspraak is afspraak’. Hierdoor kunt u rekenen op een professionele aanpak van elke klus. In onze vrijblijvende offertes zult u geen onduidelijkheden aantreffen, of verrassingen achteraf. Omdat geen enkel project vergelijkbaar is, levert Silooy betonboringen altijd puur maatwerk.

Betonboring en andere projecten in Purmerend

Kwaliteit leveren en tevreden klanten zijn speerpunten in onze bedrijfsvoering. Daarnaast ben u verzekerd van een prima service en een grote flexibiliteit. In goed overleg met de klant bepalen wij de momenten dat wij de minste overlast voor aanwezigen veroorzaken. Dit hoeven niet per se kantoortijden te zijn. Normaal gesproken worden betonboringen gekoeld met water. Als dit niet mogelijk is of niet wenselijk is, kunnen wij ook droog boren. Hierbij wordt het stof direct afgezogen.

In Purmerend voert Silooy betonboringen onder andere de volgende projecten uit:

 • Sparingen voor raam of deur zagen
 • Trapgatopeningen uitzagen
 • Sparingen voor ventilatiesystemen voor kruipruimten aanbrengen
 • Vloerverwarmingssystemen aanleggen
 • Gaten boren voor chemische ankers in wanden, plafonds en vloeren
 • Met een eigen compressor met luchtgereedschap verwijderen wij wanden en vloeren
 • Stopcontacten, waterleidingen, afvoeren, elektrapijpen, centraaldozen en kruipluikgaten verhuizen naar een andere locatie
 • Constructieve naden of krimpvoegen uitzagen
 • Muren slopen
 • Dichten van openingen voor vlizotrappen
 • Uitzagen van doorgangen in wanden
 • Voorbereiden van het aanleggen van convectorputten
 • Aanpassen van liftgaten
 • Allerlei taken op het gebied van sloopwerk

Bij Silooy betonboringen heeft u altijd maar te maken met één aanspreekpunt. Dit zorgt voor een duidelijke communicatie en een vlotte voortgang van een project. Bijkomend voordeel is dat eventuele wijzigingen in de ideeën van de klant tijdig worden opgemerkt en het plan van aanpak bijgesteld kan worden. Hierdoor wordt het optimale eindresultaat altijd gegarandeerd. Ook bieden wij onze klanten een prima nazorg.

Wilt u weten wat wij voor u in Purmerend kunnen betekenen? Neemt u dan telefonisch contact met ons op op telefoonnummer 075-7717964. Mobiel:06-21683011. U kunt ons ook een e-mail sturen: ton@silooybetonboringen.nl. U ontvangt dan zo snel mogelijk een reactie.