Wij helpen u graag met

Silooy Betonboringen & Zaagtechniek

Betonboringen Hoofddorp

Vrijblijvend

een offerte aanvragen

Gemakkelijk, snel en simpel een offerte aanvragen voor uw project

U staat bij ons centraal

Hoofddorp behoort tot het werkgebied van Silooy betonboringen. Hier worden betonboringen verricht voor particuliere klanten, bedrijven en scholen

 Ook kunt u ons in Hoofddorp inschakelen voor het uitzagen en frezen van allerlei sparingen. In de lange tijd van het bestaan van Silooy betonboringen hebben wij ons gespecialiseerd in boorwerkzaamheden, zaagwerkzaamheden en sloopwerken. Bij alle werkzaamheden maken wij gebruik van moderne gereedschappen en materialen. Waardoor u verzekerd bent van een perfect en duurzaam resultaat! Ook leggen wij vloerverwarmingen aan voor onze klanten.

Heeft u een klein of groot project in Hoofddorp, wat u wilt hebben uitgevoerd door een ervaren en vakkundige partij? Dan kunt u op ons bouwen. Silooy betonboringen heeft als motto ‘afspraak is afspraak’. Bij betonboringen en zaagwerkzaamheden wilt u kunnen vertrouwen op een vlotte afwikkeling van een klus. Daarbij wilt u direct contact als u met een vraag zit. Onze communicatie is altijd duidelijk en onze offertes laten geen ruimte voor twijfel. Elke opdracht in Hoofddorp beschouwen wij als een uitdaging en hanteren hierbij altijd maatwerk.

Bij Silooy betonboringen worden uw wensen serieus genomen

Wij luisteren goed naar wat u voor ogen heeft en stemmen daar een plan van aanpak op af. Wij beseffen goed dat onze werkzaamheden overlast kunnen veroorzaken. Daarom zijn wij zeer flexibel. Wij binden ons niet aan kantoortijden, maar gaan in overleg met de opdrachtgever om zo tijdstippen af te spreken voor onze werkzaamheden. Ook houd Silooy betonboringen rekening met plaatselijke omstandigheden. Is het standaard koelen met water bij boringen niet mogelijk of wenselijk? Dan voeren wij deze boringen droog uit en maken gebruik van stofafzuiging.

Als de omstandigheden op locatie dit noodzakelijk maken, of ter voorkoming van overlast kunnen wij onze werkwijze aanpassen. Mocht het niet mogelijk zijn om bij betonboringen met water te koelen, dan is dat geen probleem. Wij gaan dan over op droog boren, waarbij het stof continu afgezogen wordt.

De volgende diensten maken deel uit van onze werkzaamheden in Hoofddorp:

 • Uitsparingen voor deuren of ramen maken
 • Trapgaten uitzagen
 • Sparingen maken voor ventilatiesystemen bestemd voor kruipruimten
 • Vloerverwarmingssystemen aanleggen
 • Het boren van gaten voor chemische ankers in wanden, plafonds en vloeren
 • Slopen van wanden en vloeren met onze compressor met luchtgereedschap
 • Verleggen van stopcontacten, waterleidingen, afvoeren, elektrapijpen, centraaldozen en kruipluikgaten
 • Constructieve naden of krimpvoegen aanbrengen
 • Verwijderen van muren
 • Het afdichten van de gaten van vlizotrappen
 • Doorgangen voor wanden uitzagen
 • De aanleg van convectorputten voorbereiden
 • Liftgaten aanpassen
 • Een breed dienstenpakket aan sloopwerken

Silooy betonboringen verricht een ruim aanbod aan diensten in Hoofddorp. Om het overzicht niet te verliezen en u op de hoogte te kunnen houden van de voortgang van een project, hanteren wij korte lijnen. Bij alle werkzaamheden heeft u één aanspreekpunt. Hierdoor krijgt u snel antwoord op uw vragen en kan het project in vlot tempo worden uitgevoerd. Bijkomend voordeel is dat wij vinger aan de pols houden en kunnen inspringen als de inzichten van de klant veranderen. Een goede nazorg is voor ons vanzelfsprekend.

Bent u benieuwd wat wij kunnen betekenen voor uw project in Hoofddorp? Wij overtuigen u graag van onze kwaliteiten. Pakt u dus nu de telefoon en bel met ons op 075-7717964. Mobiel: 06-21683011. U kunt ons ook een e-mail sturen: ton@silooybetonboringen.nl. U ontvangt dan zo snel mogelijk een reactie.