Wij helpen u graag met

Silooy Betonboringen & Zaagtechniek

Betonboringen Haarlem

Vrijblijvend

een offerte aanvragen

Gemakkelijk, snel en simpel een offerte aanvragen voor uw project

Wij helpen u van A tot Z

Silooy betonboringen verzorgt betonboringen en het zagen en frezen van sparingen in een wand of vloer voor particulieren, bedrijven en scholen in Haarlem.

U kunt hierbij vertrouwen op een ruime ervaring en een goed vakmanschap van Silooy betonboringen Haarlem. Daarbij gebruiken wij gereedschappen van de laatste generatie bij al onze boor-, zaag- en sloopwerkzaamheden. Ook hebben wij ons gespecialiseerd in het aanleggen van vloerverwarmingen in Haarlem.

Ongeacht de grootte van een project hebben wij de kennis en de materialen om dit vakkundig en vlot voor de klant uit te voeren. U kunt altijd uitgaan van ons motto ‘afspraak is afspraak’. In onze communicatie en offertes zijn wij altijd glashelder. U zult nooit voor onverwachte verrassingen komen te staan. Elke klus in Haarlem is uniek, Silooy betonboringen ziet dit als een uitdaging en levert altijd maatwerk. Door een ruime ervaring en een een uitstekende vakkennis, die wij voortdurend op peil houden, om zo op de hoogte te blijven van nieuwe technologische ontwikkelingen, bent u altijd verzekerd van een optimaal eindresultaat.

 

Niet alleen voor uw Betonboringen in Haarlem

Het belang van de klant weegt bij ons zwaar. Wij kunnen ons voorstellen dat onze aanwezigheid op bepaalde tijdstippen overlast kan veroorzaken. Daarom is Silooy betonboringen zeer flexibel. In goed overleg met de opdrachtgever maken wij een planning om zo min mogelijk hinder voor aanwezigen teweeg te brengen. Ook kunnen de omstandigheden op locatie in Haarlem een andere werkwijze noodzakelijk maken. Bij betonboringen wordt de koeling gedaan met water. Als dit niet mogelijk of wenselijk is kunnen wij de betonboringen ook droog uitvoeren. Hierbij maken wij dan gebruik van stofafzuiging.

Silooy betonboringen kan onder andere het volgende voor u betekenen:

 • Deuren of ramen uitsparingen zagen
 • Trapgaten aanleggen
 • Sparingen verzorgen voor ventilatiesystemen voor kruipruimten
 • Vloerverwarmingssystemen verzorgen
 • Betonboring voor chemische ankers in wanden, plafonds en vloeren
 • Met behulp van een compressor met luchtgereedschap verwijderen van wanden en vloeren
 • De plaats van stopcontacten, waterleidingen, afvoeren, elektrapijpen, centraaldozen en kruipluikgaten veranderen
 • Het verzorgen van constructieve naden of krimpvoegen
 • Verwijderen van muren
 • Vlizotrapgaten afdichten
 • In wanden doorgangen maken
 • Voorbereiden van de aanleg van convectorputten
 • Uitbreiden van liftgaten
 • Een breed scala aan sloopwerken

Aangezien Silooy betonboringen een ruim scala aan diensten in Haarlem verricht, is het belangrijk dat u weet bij wie u moet zijn met vragen. U heeft bij ons altijd maar te maken met één aanspreekpunt. Dit zorgt voor een vlotte voortgang van een klus en een goede communicatie tussen ons en de opdrachtgever. Ook kunnen wij veranderingen in de ideeën van de klant hierdoor snel opmerken, waardoor wij direct het plan van aanpak kunnen bijstellen. De klant staat bij ons op een voetstuk. Hiervoor bieden wij een uitstekende nazorg.

Voor nadere informatie over ons dienstenpakket of het aanvragen van een vrijblijvende offerte kunt u ons bellen op telefoonnummer 075-7717964. Mobiel: 06-21683011. U kunt ons ook een e-mail sturen: ton@silooybetonboringen.nl. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk reageren.